COOKIES
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας καθώς και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies (απολύτως απαραίτητα cookies, στατιστικά και cookies διαφήμισης). Η χρήση των απολύτως απαραίτητων cookies και των στατιστικών είναι αυτόματη σύμφωνα με την Πολιτική Cookies μας, ενώ τα λοιπά cookies είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένα. Αν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε και για να μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies, μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Ρυθμίσεις Cookies".
×Ρυθμίσεις Cookies
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.
Πάντα ενεργά •
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (GOOGLE ANALYTICS)
Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν ως ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες του ιστότοπου συλλέγοντας πληροφορίες στα Google Analytics.
Προτείνεται •
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτιμήσεων των χρηστών του ιστότοπου. Η χρήση τους αφορά στην προβολή σχετικών διαφημίσεων στον χρήστη και είναι σημαντική για τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ
Beloved Vanilla Γαλάκτωμα Σώματος 250ml

Νιώστε την χαλαρωτική αίσθηση της ζεστής νότας βανίλιας με το γαλάκτωμα σώματος bioten beloved vanilla.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Sarantis France
Διεύθυνση: 12, rue du Rocher, 75008 Paris, France
Tηλέφωνο: +30 210 6173000
Επικοινωνήστε μαζί μας
Οι πληροφορίες που δημοσιεύουμε στον ιστότοπό μας είναι ενημερωμένες. Ωστόσο, προτείνουμε να ελέγχετε πάντα τη λίστα των συστατικών στη συσκευασία των προϊόντων μας, καθώς αποτελεί την πιο πρόσφατη.
Συστατικά
Go to

Συμμετέχει στην αύξηση ιξώδους ενός προϊόντος

Εκχύλισμα βανίλιας, γνωστό για τις χαλαρωτικές και μαλακτικές ιδιότητες του.

Ουσία που ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει την επιδερμίδα. Επίσης έχει ελαφρά απολεπιστική δράση.

Ουσία που χρησιμοποιείται στην σταθεροποίηση  ενός γαλακτώματος, ενώνοντας δύο ή περισσότερα συστατικά που δεν αναμιγνύονται μεταξύ τους.

Γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητες στο δέρμα

Βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της στο δέρμα και το προϊόν

Βιταμίνη Ε, γνωστή για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες της στο δέρμα και το προϊόν

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Διατηρεί την σωστή ισορροπία οξύτητας/αλκαλικότητας ενός προϊόντος.

Ρυθμίζει την οξύτητα/βασικότητα των προϊόντων

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια φυσική ουσία-πολυσακχαρίτης- του ανθρώπινου συνδετικού ιστού , η οποία ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος, χάρη στην ιδιότητά της να συγκρατεί νερό μέχρι και 1000 φορές τον όγκο της.Αναλογα με το μοριακό του βάρος, το υαλουρονικό οξύ, μπορεί να διεισδύσει σε διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας. Ενυδατώνει την επιφάνειά της , "γεμίζει" εκ των έσω τι λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Σε αφριστικά προϊόντα βοηθάει στην αύξηση ιξώδους. Ενώ σε γαλακτώματα, συνεισφέρει στη σταθερότητα του προΪόντος.

Απαραίτητο συστατικό για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του προιόντος.Αλλά και για την αποφυγή μικροβιακών επιμολύνσεων στο τελικό προιόν που επιτυγχάνει την ασφάλεια του καταναλωτή.

Ουσία που χρησιμοποιείται στην σταθεροποίηση  ενός γαλακτώματος, ενώνοντας δύο ή περισσότερα συστατικά που δεν αναμιγνύονται μεταξύ τους.

Απαραίτητο συστατικό για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του προιόντος.Αλλά και για την αποφυγή μικροβιακών επιμολύνσεων στο τελικό προιόν που επιτυγχάνει την ασφάλεια του καταναλωτή.

Ουσία που βοηθά στη διάλυση άλλων ουσιών.

Βοηθάει στη σταθεροποίηση ενός γαλακτώματος

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό και λείο

Ουσία που χρησιμοποιείται στην σταθεροποίηση  ενός γαλακτώματος, ενώνοντας δύο ή περισσότερα συστατικά που δεν αναμιγνύονται μεταξύ τους.

Παρέχει ένα ξεχωριστό και ευχάριστο άρωμα

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας λείο και απαλό.

Προσδίδει ένα φρέσκο λουλουδάτο άρωμα, που προσδίδει αίσθηση καθαριότητας. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό και λείο.

Βοηθάει δύο ή περισσότερα υγρά που από τη φύση τους δεν αναμειγνύονται να ενωθούν έτσι ώστε να δημιουργήσουν γαλάκτωμα.

Βοηθάει δύο ή περισσότερα υγρά που από τη φύση τους δεν αναμειγνύονται να ενωθούν έτσι ώστε να δημιουργήσουν γαλάκτωμα.

Ουσία που βοηθά στη διατήρηση της απαλής επιδερμίδας , προσδίδει και καθαριστικές ιδιότητες

Ενυδατικό. Βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας σε ένα προϊόν, στα μαλλιά ή στις ανώτερες στιβάδες του δέρματος

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό, λείο και εύπλαστο

Προσδίδει ένα άρωμα λουλουδιών με νότες τριαντάφυλλου. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Με ενυδατικές ιδιότητες.

Προσδίδει απαλό άρωμα λουλουδιών

Πρόσδιδει μία πικάντικη γεύση γαρύφαλέλαιου. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Προσδίδει απαλό φρουτένιο άρωμα εσπεριδοειδών. Υπαρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Είναι οργανικός χηλικός παράγοντας που μπορεί να απομονώσει ανεπιθύμητα μεταλλικά ιόντα σε καλλυντικά παρασκευάσματα, αποτρέποντας την καταβύθιση των αλάτων που είναι υπεύθυνα για την σκληρότητα του νερού και προστατεύοντας από την τάγγιση και τις αλλαγές χρώματος που προκαλούνται από ιόντα βαρέων μετάλλων.

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Βοηθά να αισθάνεσθε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Προσδίδει ένα απαλό άρωμα γλυκάνισου με νότες βανίλιας

Προσδίδει στο προιόν άρωμα με νότες από τριαντάφυλλο και μεταλλικές πινελιές. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Ρυθμίζει την οξύτητα/βασικότητα των προϊόντων

Προσδίδει στο προιόν ένα άρωμα εσπεριδοειδών. Υπαρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα.

Σταθεροποιητής γαλακτωμάτων. Αποτρέπει το διαχωρισμό των συστατικών ενός μείγματος αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος

Βοηθά να αισθάνεστε το δέρμα σας απαλό λείο και εύπλαστο

Ουσία που έχει καταπραϋντικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές και μαλακτικές ιδιότητες.

Φυσικό παράγωγο αμινοξέος που συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος

Προσδίδει απαλό άρωμα λευκών λουλουδιών με ελαφρια πουδρένια οσμή. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα

Προσδίδει απαλό άρωμα λουλουδιών. Υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει αλλεργία σε ευαίσθητα δέρματα

Απαραίτητο συστατικό για την επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του προιόντος.Αλλά και για την αποφυγή μικροβιακών επιμολύνσεων στο τελικό προιόν που επιτυγχάνει την ασφάλεια του καταναλωτή. Προσδίδει απαλή φρουτένια οσμή σε συνδυασμό με πικραμύγδαλο.

Ουσία που χρησιμοποιείται για να αποτρέπει την οξείδωση των λαδιων & των λιπαρών στοιχείων που περιέχονται σε ένα προιόν. Επιπλέον προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα

Ουσία που χρησιμοποιείται για να αποτρέπει την οξείδωση των λαδιων & των λιπαρών στοιχείων που περιέχονται σε ένα προιόν. Επιπλέον προσδίδει αντιοξειδωτικές ιδιότητες στο δέρμα

Βοηθά στη βελτιώση της εμφάνισης του ξηρού δέρματος, ενισχύοντας την αναπλήρωση της υγρασίας του, καθώς επίσης και στη βελτίωση της στιλπνότητας, της λάμψης και της υφής των μαλλιών.

Το νερό χρησιμοποιείται κυρίως ως διαλύτης καθώς διαλύει πολλά από τα συστατικά που προσδίδουν οφέλη στο δέρμα, όπως μαλακτικούς και καθαριστικούς παράγοντες. Σχηματίζει επίσης γαλακτώματα, όπου η λιπαρή και υδατική φάση του προϊόντος συνδυάζονται για να σχηματίσουν κρέμες και λοσιόν.

Χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση του ιξώδους των υγρών καλλυντικών προϊόντων.

Προσδίδει αίσθηση λείου και απαλού δέρματος και βοηθά στην προστασία του από επιβλαβής εξωτερικούς παράγοντες, προσφέροντας αίσθηση ανακούφισης σε αυτό.