banner

Politika privatnosti

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kompanija Sarantis S.A (u daljem tekstu: "Kompanija" ili "mi") želi da ponudi iskustvo koje zadovoljava potrebe naših posetilaca, odgovorno koristeći informacije prikupljene na našoj veb stranici. Obavezani smo da poštujemo vašu privatnost i važeće zakone o zaštiti podataka i privatnosti.

Obrada vaših ličnih podataka reguliše se ovim odredbama, prema relevantnim odredbama pravnog okvira grčkog i EU zakona o zaštiti podataka, uključujući i Uredbu o opštoj zaštiti podataka (2016/679) i relevantne odluke, smernice i propise izdate od strane Grčke uprave za zaštitu podataka.

Ova Politika privatnosti ("Politika") čini sastavni deo i integrisana je u Uslove korišćenja našeg veb sajta i može biti predmet modifikacija. Savetujemo vam da redovno proveravate našu Politiku zaštite podataka kako biste ostali informisani o svim promenama. Posetom i korišćenjem našeg veb sajta, saglasni ste sa ovom Politikom zaštite podataka koja je u to vreme bila na snazi. Kada se donesu znatne izmene, posetioci na našem veb sajtu biće obavešteni.

Ova Politika objašnjava kako sakupljamo, obrađujemo i / ili koristimo informacije koje primamo putem naših veb lokacija, e-pošte koju šaljemo i mobilnih aplikacija (kolektivno, "Platforma" - ako je samo veb sajt, koristimo izraz "sajt") koji se odnose na ovo Politika, sa izmenama s vremena na vreme. Ova Politika takođe opisuje kako sakupljamo, obrađujemo, koristimo i delimo lične informacije koje nam pružate. Takođe opisuje vaše izbore u vezi korišćenja, pristupa, prenosa, ispravke i brisanja vaših ličnih podataka.

1. Informacije koje sakupljamo

Mi prikupljamo informacije o vama kako bismo vam pružili naše usluge. Kako bismo vam pružili usluge na najbolji način, neophodno je da sakupljamo i koristimo informacije kako je opisano u ovoj Politici.

1.1 Informacije koje nam vi dajete

Kada pošaljete svoje podatke kako biste dobili biltene ili druge ponude i / ili da biste se registrovali za ponuđene programe / kupovali robu / usluge iz naše e-prodavnice, prikupljamo i zadržavamo vaše podatke isključivo za svrhe navedene u nastavku.

U tom kontekstu prikupljamo podatke koje šaljete, kao što su ime, prebivalište, e-pošta, telefonski broj, mobilni telefon, faks, informacije o kreditnoj kartici, datum rođenja i pol.

1.2 Informacije koje sakupljamo automatski

Kada koristite veb lokaciju, vaš uređaj će nam automatski pružati informacije kako bismo mogli odgovoriti i prilagoditi naš odgovor prema vama. Vrste informacija koje prikupljamo automatskim sredstvima obično uključuju tehničke informacije o vašem računaru, kao što su vaša IP adresa ili drugi identifikator uređaja, vrsta uređaja koji koristite i verzija operativnog sistema. Informacije koje sakupljamo mogu takođe uključiti informacije o korišćenju i statističke podatke o vašoj interakciji sa sajtom. Te informacije mogu uključivati URL-ove naših veb stranica koje ste posetili, URL adrese referentnih i izlaznih strana, prikazi stranica, vreme provedeno na stranici, broj klikova, tip platforme, podaci o lokaciji (ako ste omogućili pristup vašoj lokaciji na vašem mobilni uređaj) i druge informacije o tome kako ste koristili Platformu.

Ova informacija se prikuplja korišćenjem kolačića i drugih sličnih tehnologija praćenja. Savetujemo vam da pregledate našu politiku vezano za Kolačiće kako biste saznali više o Kolačićima, kako ih koristimo i kako možete kontrolisati njihovu upotrebu.

2. Zašto sakupljamo informacije o vama

Vaši podaci su obrađeni isključivo za svrhe ispod:

Svrha

Objašnjenje

Pružanje usluga

Kada koristite naš sajt, vi ostavljate svoje lične podatke. Sakupljamo vaše lične podatke kako bismo vam pružili usluge koje tražite, kako bismo osigurali da ćemo zadovoljiti vaše potrebe kada koristite naše usluge i / ili da nas kontaktirate u vezi sa pitanjima vezanim za pružanje naših usluga.

Obaveštavamo vas o aktuelnim ponudama

Ukoliko date svoju saglasnost registrovanjem na našem sajtu da želite da primate reklamne biltene, registrovati ćemo vaše podatke i poslati Vam biltene i aktuelne ponude.

Unapređenje usluga

Obrađujemo vaše podatke i istoriju korišćenja naših usluga kako bismo napravili statistiku koja će nam omogućiti da bolje upoznamo posete i korisnika putem naše veb stranice kako bismo poboljšali njegov sadržaj i strukturu.

Reklamni materijal

Ako date svoju saglasnost, koristimo vaše podatke kako bismo vas kontaktirali, i poslali reklamni materijal i obavestili vas o posebnim ponudama / popustima ili drugim promotivnim aktivnostima.

Ciljana reklama

Ukoliko date svoju saglasnost da primate ciljano oglašavanje na osnovu vaših preferencija ili segmentacije kupaca, mi ćemo koristiti automatizovano sredstvo za obradu informacija koje vam dostavljamo i istoriju vaših transakcija putem našeg sajta kako biste dobili vesti, posebne ponude i promotivni materijal koji je relevantn za vaš profil i želje.

 

U pogledu korišćenja podataka prikupljenih putem kolačića, pogledajte našu Politiku kolačića. [link]

6. Primaoci vaših podataka

Pristup vašim podacima mogu imati samo naši propisno ovlašćeni zaposleni ili poslovni partneri koji delaju u naše ime za gore navedene svrhe obrade, pružajući nam IT usluge za registraciju i čuvanje vaših podataka, za rad naše veb stranice i / ili usluge za pružanje usluga klijentima i / ili za slanje marketinških poruka ili istraživanja tržišta.

7. Trajanje obrade I zadržavanja podataka

Periodi zadržavanja mogu se značajno razlikovati u zavisnosti od vrste informacija i načina na koji se koriste. Naši periodi zadržavanja zasnivaju se na kriterijumima koji uključuju zakonom propisane rokove zadržavanja, čekanje ili potencijalne sudske postupke, našu intelektualnu svojinu ili vlasnička prava, uslove ugovora, operativne direktive ili potrebe za istorijsko arhiviranje. Mi ćemo zadržati vaše podatke 5 godina od poslednjeg  korišćenja naših usluga. Shodno tome, vaši podaci će biti izbrisani, osim ako ne obnovite vašu saglasnost za njihovu obradu. Možete zatražiti da prestanemo da vam šaljemo reklamni materijal i / ili da obrišemo vaše podatke u bilo kom trenutku.

8. Vaša prava

Naša kompanija osigurava vaša prava u pogledu obrade ličnih podataka i osigurava da ih možete koristiti u bilo kom trenutku.

Imate pravo da zatražite:

8.1 pristup vašim ličnim podacima

 

8.2 Ispravljanje vaših ličnih podataka ukoliko su neispravni ili nepotpuni

 

8.3 Brisanje vaših ličnih podataka, osim ako njihova obrada nije potrebna za ostvarivanje zakonskih prava  Sarantis S.A ili treće strane, za ispunjenje zakonske obaveze, iz razloga javnog interesa ili za zaštitu naših zakonskih prava pred sudskim ili drugim organima.

 

8.4 Ograničavanje obrade vaših ličnih podataka samo u određene svrhe.

 

8.5 Da biste u bilo kom momentu povukli vašu saglasnost za obradu vaših ličnih podataka u marketinške svrhe i / ili ciljano oglašavanje slanjem e-pošte pošaljite pismeni zahtev na dpo@sarantisgroup.com , it_gdpr@sarantisgroup.com . U tom slučaju, njihova obrada će se obustaviti, ali to neće uticati na legitimnost bilo kakve obrade obavljene do trenutka povlačenja.

Da biste ostvarili bilo koje od gore navedenih prava, savetujemo vam da koristite naš "Obrazac zahteva za podacima " i pošaljete ga u skladu sa uputstvima datim na našem vebsajtu www.sarantisgroup.com.  Takođe možete nam poslati e-poštu ili nam poslati pismeni zahtev, koristeći naše kontakt detalje ispod.

 

Ako smatrate da su vaša prava na zaštitu podataka prekršena, imate pravo da podnesete žalbu Grčkoj Upravi za zaštitu podataka. (www.dpa.gr)

 

 

Kontakt:

SARANTIS SA, 26 Amarousiou - Halandriou str, 15125 Atina, Grčka

Tel: +30 210 6173000

dpo@sarantisgroup.com

it_gdpr@sarantisgroup.com