ŠI BUTER

Ši buter se dobija iz zrna plodova (oraha) Ši drveta. Poznat je pod nazivom „karite“, dok je u kozmetičkoj industriji veoma cenjen zbog svojih hidrantnih i emolijentnih karakteristika. Omekšava i štiti suvu, ispucalu kožu.
100% prirodni Ši buter podmlađuje kožu, vraća joj elastičnost, deluje protiv bora i održava hidrataciju epidermisa. Istovremeno, Ši buter štiti kožu od UV zračenja i negativnih uticaja iz spoljašnje sredine, tako da sprečava nastanak bora i umiruje iritiranu kožu. Osim ovoga, poznat je i po drugim brojnim lekovitim svojstvima.

Može se naći u