COOKIES
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας καθώς και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies (απολύτως απαραίτητα cookies, στατιστικά και cookies διαφήμισης). Η χρήση των απολύτως απαραίτητων cookies είναι αυτόματη σύμφωνα με την Πολιτική Cookies μας, ενώ τα λοιπά cookies είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένα. Αν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε και για να μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies, μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Ρυθμίσεις Cookies".
×Ρυθμίσεις Cookies
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.
Πάντα ενεργά •
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (GOOGLE ANALYTICS)
Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν ως ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες του ιστότοπου συλλέγοντας πληροφορίες στα Google Analytics.
Προτείνεται •
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτιμήσεων των χρηστών του ιστότοπου. Η χρήση τους αφορά στην προβολή σχετικών διαφημίσεων στον χρήστη και είναι σημαντική για τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ

Βούτυρο Shea

Το βούτυρο Shea προέρχεται από τους πυρήνες των καρπών του δέντρου Shea. Γνωστό ως "Karite", είναι πολύτιμο στην βιομηχανία καλλυντικών ως καταπραϋντική ενυδατικό και μαλακτικό για το δέρμα. Απαλύνει και προστατεύει το ξηρό, ταλαιπωρημένο δέρμα. Το 100% φυσικό βούτυρο Shea έχει αναζωογονητική, αντιρυτιδική και καταπραϋντική δράση ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UV και από τις αρνητικές επιπτώσεις των περιβαλλοντικών παραγόντων. Επιπλέον, είναι γνωστό για τα θεραπευτικά αποτελέσματά του που το καθιστούν αξιόλογο για την περιποίηση του δέρματος.

 

Χρησιμοποιείται σε: