COOKIES
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας καθώς και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies (απολύτως απαραίτητα cookies, στατιστικά και cookies διαφήμισης). Η χρήση των απολύτως απαραίτητων cookies είναι αυτόματη σύμφωνα με την Πολιτική Cookies μας, ενώ τα λοιπά cookies είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένα. Αν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε και για να μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies, μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Ρυθμίσεις Cookies".
×Ρυθμίσεις Cookies
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.
Πάντα ενεργά •
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (GOOGLE ANALYTICS)
Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν ως ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες του ιστότοπου συλλέγοντας πληροφορίες στα Google Analytics.
Προτείνεται •
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτιμήσεων των χρηστών του ιστότοπου. Η χρήση τους αφορά στην προβολή σχετικών διαφημίσεων στον χρήστη και είναι σημαντική για τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ

Λεβάντα

Τα κύρια συστατικά του ελαίου λεβάντας είναι το linalool (51%) και το linalyl acetate (35%). Η Linaloοl είναι μια  αλκοόλη που είναι μη τοξική για τον άνθρωπο, αλλά φυσικά αντιμικροβιακή. Το linalyl acetate έχει ένα ευχάριστο, γλυκό, φρουτώδες άρωμα το οποίο μαζί με τις αντιμικροβιακές του ιδιότητες καθιστά τη λεβάντα μοναδική.
Το λάδι λεβάντας είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αιθέρια έλαια στον κόσμο, λόγω του χαρακτηριστικού του αρώματος και των θαυμάσιων ιδιοτήτων που χρησιμοποιούνται ευρέως στις βιομηχανίες καλλυντικών, αρωματοθεραπείας, τροφίμων και ιατρικής.