Πράσινος Καφές

Το έλαιο του καφέ έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Χρησιμοποιείται σε καλλυντικά αδυνατίσματος λόγω της φυσικής περιεκτικότητας των κόκκων καφέ σε καφεΐνη. Eίναι πλούσιo σε φυτοστερόλες που προάγουν την άριστη διατήρηση της υγρασίας, τη γρήγορη διείσδυση και καλή πρόσφυση στο δέρμα.
Η λιπολυτική δράση λαμβάνει χώρα λόγω των ενζυματικών ενώσεων οι οποίες μειώνουν εμφανώς την κατακράτηση νερού και τα αποθέματα του λιπώδους ιστού.

Χρησιμοποιείται σε: