Goji berry

Χάρη στην υψηλή θρεπτική αξία και την αντιοξειδωτική του δράση, το εκχύλισμα goji berry είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα καλλυντικών προϊόντων.
Το εκχύλισμα είναι  χρήσιμo για την εξισορρόπηση του δέρματος και την αγωγή κατά των ερεθισμών του δέρματος όπως κοψίματα, εγκαύματα, εκδορές και εξανθήματα. Ως εκ τούτου, είναι ένα κοινό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα περιποίησης του δέρματος, όπως τονωτικά, κρέμες και λοσιόν, ντους και είναι επίσης κατάλληλο για τα προϊόντα φροντίδας του μωρού.