COOKIES
Προκειμένου να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σας στο site μας καθώς και για να διασφαλιστεί η αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies (απολύτως απαραίτητα cookies, στατιστικά και cookies διαφήμισης). Η χρήση των απολύτως απαραίτητων cookies είναι αυτόματη σύμφωνα με την Πολιτική Cookies μας, ενώ τα λοιπά cookies είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένα. Αν θέλετε να τα ενεργοποιήσετε και για να μάθετε περισσότερα για τη χρήση των cookies, μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο "Ρυθμίσεις Cookies".
×Ρυθμίσεις Cookies
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ COOKIES
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Ενεργοποιούνται αυτόματα κατά την επίσκεψή σας στον ιστότοπο.
Πάντα ενεργά •
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ (GOOGLE ANALYTICS)
Τα Cookies στατιστικών μας βοηθούν ως ιδιοκτήτες του ιστότοπου να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδρούν οι επισκέπτες με τις σελίδες του ιστότοπου συλλέγοντας πληροφορίες στα Google Analytics.
Προτείνεται •
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ
Τα cookies αυτά χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των προτιμήσεων των χρηστών του ιστότοπου. Η χρήση τους αφορά στην προβολή σχετικών διαφημίσεων στον χρήστη και είναι σημαντική για τους διαφημιζόμενους τρίτων μερών.
ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ

D-Πανθενόλη

Η D-Πανθενόλη είναι ένα από τα πιο ευεργετικά συστατικά ομορφιάς. Είναι μια θρεπτική ουσία από την οικογένεια βιταμινών Β που βοηθά στη διαχείριση των αρνητικών αποτελεσμάτων που μπορεί να έχει το οξειδωτικό στρες πάνω στο δέρμα μας, όπως ερυθρότητα, λεπτές γραμμές, τραχύτητα του δέρματος και πολλά άλλα. Πρόκειται για μια αλκοόλη, η οποία υπόκειται σε επεξεργασία από το σώμα και δημιουργεί παντοθενικό οξύ ή βιταμίνη Β5. Η D-Πανθενόλη χρησιμοποιείται ευρέως ως ενυδατικός παράγοντας, αλλά και για την διευκόλυνση επούλωσης των πληγών, σε φαρμακευτικά και καλλυντικά προϊόντα. Εισχωρεί βαθιά μέσα στο δέρμα, επιτρέποντάς του να προάγει την ανάκτηση και αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, καθώς και να προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση.

Χρησιμοποιείται σε: